Рецепти

Як посмажити перловку.

Хотілося б відразу відзначити, що є люди, які відмовляються від тих чи інших продуктів через їх дешевої ціни. Так от, хотілося б відразу сказати таким людям “відмовляєтеся від самих смачних страв!”. Одна з таких дешевих круп – це перловка.

Багато чоловіків, які побували в армії відмовляються її їсти, тому що “її досхочу наїлися в армії”. Вона була там дуже прісна і не смачна. Інша причина, по якій люди відмовляються -це її вартість.

Дешевий продукт не може бути смачним – думають вони. Сьогодні поговоримо докладніше про рецепті, який відкриває очі тим людям, хто просто її не їв смачно приготованою. Інгредієнти 200 г перловки чотири болгарських перцю дві великі цибулини 2 зубчики часнику сіль, перець і приправи за смаком рослинне масло.

Перш ніж приступити до приготування перловки, підготуємо овочі. Перець очищаємо, нарізаємо цибулю – все це поміщаємо на деко, змащене маслом. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 -200 градусів на 20-30 хвилин.

Тим часом, в каструлі з товстим дном або в зручний для Вас сковороду, наливаємо олію, висипаємо туди перловку, попередньо добре промивши її і висушивши. Обсмажуємо до поява красивої карамельного кольору, після обжарювання перловки необхідно її посолити і додати пару склянок гарячої води, накрити кришкою і варити 25-30 хвилин до готовності. Тим часом овочі в духовці готові і навіть трошки охололи.

З перцю необхідно зняти шкірку і нарізати однаковими шматочками з цибулею. Додати сіль, приправу і перець за смаком. Дочекатися готовності каші і змішати все, приправивши часником і прянощами.
На стіл подавати страву окремо або гарнір до м’яса. Приємного апетиту Підписуйтесь на канал і діліться посиланням в соцмережах з друзями. Дивіться інший рецепт перлової каші з допомогою посилання

Related posts

Leave a Comment